A Statista grafikonja a Gallup egy 1990-es és egy 2013-as kutatásában feltett kérdés eredményeit mutatja. Az amerikai felnőtt lakosságtól azt kérdezték, hogy az USA-ban gyártott élelmiszerek minőségét jobbnak, vagy rosszabbnak találják-e az elmúlt néhány évvel összevetve.
A 23 év alatt összességében 6%-kal csökkent azon válaszadók aránya, akik rosszabbnak tartják az Egyesült Államokban készült élelmiszereket, és 4%-kal nőtt azoké, akik jobbnak ítélik.
A 23 év alatt összességében 6%-kal csökkent azon válaszadók aránya, akik rosszabbnak tartják az Egyesült Államokban készült élelmiszereket, és 4%-kal nőtt azoké, akik jobbnak ítélik.
Az ábrán fentről lefele a sokkal jobb, valamivel jobb, valamivel rosszabb, sokkal rosszabb, ugyanolyan és nincs vélemény választ adók százalékos aránya látható; sötétebb kékkel a 1990-es, világosabb kékkel a 2013-as eredményeket jelölték.
You will find more statistics at Statista
Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás
További kutatási eredmények, érdekességek Magyarországról és a világról a ZIPP.hu-n
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.