A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2012. szept. 20.

II. Nemzetközi Konferencia „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra”

ÚJ! A konferenciára Vasné Egri Magdolnával közösen készített A fiatalok internetes (vásárlási) szokásai című prezentációnk ITT megtekinthető.


A konferencián szó lesz a biztonságról, arról, hogyan változik az internet, annak felhasználhatósága, mi mindent befolyásol a fejlődése, mennyire változtatja meg életünket, környezetünket, a médiát és minden mást.

"Az internet mára a kapcsolattartás és az információszerzés legfontosabb, megkerülhetetlen eszköze lett, de az interneten intézzük ügyeinket, itt vásárolunk, itt is szórakozunk. Mindezért az internet biztonsága végtelenül fontos. Ezernyi előnye mellett
oda kell figyelnünk a néhány tucatnyi veszélyére is. Ugyanúgy, ahogy autóval nem robogunk át a piros lámpán, figyelembe kell vennünk a képernyőn megjelenő jelzéseket is."
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az Európai Unió „Safer Internet Plus” program támogatásával második alkalommal rendez nemzetközi konferenciát Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián 2012. szeptember 25-26-án.
A konferencia témája az internet hatása a gyerekekre, fiatalokra. Az előadások plenáris ülésen, illetve a következő szekciókban hangzanak el:

1, Internetbiztonság
2, Oktatás
3, Változó média
A részletes program itt elérhető.

A konferencia ingyenesen látogatható, az érdeklődők részvételi szándékukat itt jelezhetik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.