A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2012. okt. 12.

22. Országos Marketing Konferencia

A Magyar Marketing Szövetség 22. alkalommal rendezi meg éves konferenciáját.



új stílus – új forma, interaktivitás és műhelyMunka

Ezeket kínálja a tavasszal megújult elnökség a marketing szakma idei rendezvényén. Az újragondolt MMSZ „izgalmas, innovatív, nyitott szakmai műhely”, ahol ,,szövetségben a tudás és gyakorlat”.

KONFERENCIA, VALÓJÁBAN "MARKETING - CASTING"

A rendezői szék az Öné, leendő filmjének fő- és mellékszereplőit mi vonultatjuk fel!

A program a marketing legjobb gyakorlataiból, a legjobb tapasztalatokból, elvi és módszertani megoldásokból, s az azokat befolyásoló környezet elemzéseiből válogat, s vonultatja fel „szereplőkínálatát”, a szakmánk sikeres „művészeit”!

 A konferencia-résztvevők a Casting új „szereplői” és „rendezői” lesznek, hiszen aktivitásukkal, cégük, személyiségük, tudásuk megosztásával hozzájárulnak a szakmai tartalom minőségéhez, s a kiválasztott előadások, szekciók látogatásával pedig megalkotják a konferencia, - mint produkció - egyénre szabott „forgatókönyvét”.

„Marketing-egypercesek” – egyéni Casting felvétel, Amikor mi válogatunk

Az idei konferencián lehetőség nyílik arra, hogy résztvevőink is megmutathassák saját, illetve cégük arcát a szakmának. A „casting felvételére” az első nap délutánján nyílik lehetőség. Az elkészült felvételek helyben is vetítésre kerülnek, de természetesen online módon, a konferencia honlapon is újranézhetőek lesznek. A legjobb „bemutatkozó egyperceseket” díjazzuk!

ÚJ PROGRAMSTRUKTÚRA
Az első napon a WELCOME STÁBÜLÉS megnyitó - rendhagyó módon – rövid plenáris produkcióval folytatódik, mely felvezeti a szekcióüléseket, mint önálló „produkciókat”. A tizenegy témakör olyan előadássorozatot, olyan értéket képvisel, amit érdemes megnézni, értékelni. A második nap ZÁRÓ STÁBÜLÉSÉN összegző, jelentős problémákat, lehetőségeket elemző plenáris előadások mellett a marketinges egyetemisták „marketingfricskái”, a „MARKETING HATÁRAIN” című összeállításuk zárja a programot.

Csapó 1 ééés ACTION!

Indul a konferencia további ,,szereplőinek”, „rendezőinek” válogatása! Mutassa meg Ön is a saját cégét a szakmának!

További információk a konferencia honlapján: www.marketingkonferencia.hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.