A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2013. ápr. 20.

Ösztöndíjak hallgatóknak, fiatal és tapasztalt kutatóknak, posztdoktori munkát folytató pályázóknak

2013 áprilisától a mesterszakos hallgatók (Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj), a hazai fiatal kutatók (Magyary Zoltán Posztdoktori Ösztöndíj), és a külföldön dolgozó magyar tapasztalt kutatók (Szent-Györgyi Albert Hazahívó Ösztöndíj) mellett már a hazai tapasztalt kutatók (Szentágothai János Tapasztalt Kutatói Ösztöndíj) is pályázhatnak a Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíjkiírásaira.
Az ösztöndíjak célcsoportjai azon magyar hallgatók, fiatal és tapasztalt kutatók, posztdoktori munkát folytató pályázók, akik tudományterületükön kiemelkedő oktatási, kutatási eredményeket értek el.

A havi juttatás 100 ezer, 350 ezer, 500 ezer, illetve egymillió forint, a támogatott időszak pedig 10 és 16 hónap között változik. Pályázni az egyes programoktól függően 2013. április 16. és 2013. május 31. között lehet.


A meghirdetett ösztöndíjpályázatok
  • Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj a konvergencia régiókban. A pályázati dokumentáció ide kattintva érhető el.
  • Magyary Zoltán Posztdoktori Ösztöndíj a konvergencia régiókban. A pályázati dokumentáció ide kattintva érhető el.
  • Szent-Györgyi Albert Hazahívó Ösztöndíj tapasztalt kutatóknak (Konvergencia program). A pályázati dokumentáció ide kattintva érhető el.
  • Szentágothai János Tapasztalt Kutatói Ösztöndíj tapasztalt oktató-kutatóknak a konvergencia régiókban. A pályázati dokumentáció ide kattintva érhető el.
A részletes pályázati kiírások és a hozzá tartózó dokumentumok, valamint a korábbi nyertesek listái a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal honlapján (www.kih.gov.hu/nemzeti) érhetők el.

Idén tavasszal a konvergencia programban mesterszakos hallgatók és doktoranduszok támogatásáról született már döntés. Míg az előbbi célcsoport esetében 117 fő, addig az utóbbinál 259 fő nyert ösztöndíjat.

A TÁMOP-4.2.4-A/2 Nemzeti Kiválóság Program – Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése konvergencia program c. kiemelt projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Forrás: kih.gov.hu

 Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás

További kutatási eredmények, érdekességek Magyarországról és a világról a ZIPP.hu-n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.