A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2013. jún. 8.

Az Európai Csalás Elleni Hivatal mutatói - infografika

Kilencszáz évnyi börtönbüntetést szabtak ki eddig az Európai Csalás Elleni Hivatal (Office Européen de Lutte Antifraude – OLAF) 3,5 ezer vizsgálata nyomán.
A hivatal korábban sem tétlenkedett, ám tavaly komoly belső átszervezések történtek, s számos új vizsgálati eljárást, módszert is bevezettek, így a hatékonyság, a reagáló képesség látványosan javult. Az InfoTandem infografikája.


A csalás, a korrupció és más hasonló visszaélések kivizsgálására 1999-ben hozták létre az OLAF nevű hivatalt, amely az Európai Unió pénzügyi érdekeinek védelmében lép fel. Ezen belül igyekszik feltárni a közösség intézményeinek és szervezeteinek dolgozói által elkövetett súlyos kötelességszegéseket is. Mindemellett az Európai Bizottság munkáját is támogatja azzal, hogy közreműködik a csalások megelőzését és felderítését szolgáló szakpolitikák megalkotásában, illetve végrehajtásában.

Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás

További kutatási eredmények, érdekességek Magyarországról és a világról a ZIPP.hu-n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.