A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2013. júl. 1.

Válogatás az elmúlt hét híreiből (07.01.)


Az eNET-Telekom Jelentés az internetgazdaságról felmérés adatai szerint a magyar felnőttek 29 százalékának volt okostelefonja tavaly év végén. Főleg a fiatalok, a férfiak, az iskolázottabbak és a budapestiek rendelkeznek ilyen készülékkel.

Fontosabb az egészséges étel, mint a szerelemEgy élelmiszeripari kereskedelmi lánc felmérése meglepő eredményre vezetett. Ezek szerint az amerikai nők 61 százaléka fontosabbnak tartja az egészséges táplálkozást a szerelemnél, 70 százalékuk pedig úgy vélekedik gyermeke egészséges táplálkozása fontosabb annál, mint hogy a gyermek jó jegyet vigyen haza az iskolából.

Az Ipsos a magyar fiatalok tanáraikról kialakított véleményét kutatta. A megkérdezettek 46 százalék nyilatkozott úgy, hogy tanáraik között volt olyan, akivel tudnak azonosulni, akinek az élete követendő példa számukra.


A GfK Hungária Háztartáspanel adataiból az derült ki, hogy a magyar háztartások éves élelmiszerre fordított kiadásainak közel egytizedét zöldségre és gyümölcsre költik, de az elmúlt évek nehézségei okán ma már e kategóriából is kevesebbet és kevesebbszer vásárolnak a háztartások.


Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás

További kutatási eredmények, érdekességek Magyarországról és a világról a ZIPP.hu-n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.