A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2012. szept. 17.

Létfontosságú internet - infografika

Ezt az infografikát illetve a kutatás eredményeit már egy éve publikálta a Cisco, de én csak most találkoztam vele. Szerintem kifejezetten érdekes.

A felsőoktatásban tanuló hallgatókra, valamint a 30 éves és ennél fiatalabb szakemberekre kiterjedő, 14 országot felölelő nemzetközi felmérés eredmányei szerint a megkérdezettek harmada (33%) véli úgy, hogy az internet az emberi élet egyik alapvető eleme. A válaszadók mintegy fele (a hallgatók 49%-a és a munkavállalók 47%-a) hajlik arra, hogy egyetértsen a fenti megállapítással. Összességében a felmérésben szereplők négyötöde szerint az internet létfontosságú, a mindennapi élet nélkülözhetetlen alkotóeleme.

 
A felmérésről
  • A felmérést az InsightExpress nevű amerikai piackutató cég végezte a Cisco megbízásából.
  • A nemzetközi felmérés két célcsoportra terjedt ki: a felsőoktatásban tanulókra és a húszas éveikben járó fiatal szakemberekre. A felmérés mindkét részterületen 100-100 válaszadó bevonásával készült 14 országban, ami összesen 2800 válaszadót jelent.
  • A felmérés a következő országokban készült: Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Brazília, Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Németország, Olaszország, Oroszország, India, Kína, Japán és Ausztrália.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.