A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2013. febr. 10.

A cégek a közösségi oldalakon keresik a munkaerőt - infografika

Egy friss felmérés szerint 2013-ban tovább nő azoknak a cégeknek az aránya, akik a közösségi odalakat is használják ahhoz, hogy megtalálják új alkalmazottaikat - írja a SocialTimes.
Minden évben egyre több munkaerő után kutató cég gondolja úgy, hogy a közösségi oldalakon is érdemes próbálkoznia, ha meg akarja találni a legjobb alkalmazottakat, és a lehető leggyorsabban. Hazánkban is terjedőben van ez a tendencia, nap mint nap találkozunk a Facebookon álláshirdetésekkel, de ugyanúgy munkát kereső ismerőseink posztjaival is. Egy friss amerikai felmérés azt mutatja, hogy 2013-ban csak erősödni fog a közösségi oldalak szerepe a munkaerő felkutatásában. A fejvadászok 98%-a úgy gondolja, használni fogja ezeket a hálózatokat. Ahogy eddig is, a LinkedIné marad a vezető szerep, a cégek 97%-ban mondtak igen arra, hogy alkalmaznák, második a Facebook 51%-kal, harmadik pedig a Twitter 49%-kal. Íme a felméréshez készült infografika:

Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.