A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2013. ápr. 11.

Egymilliárdos mínusz az egyházi 1 százalékoknál - infografika

A civil szervezeteknél is jóval koncentráltabb az 1 százalékos felajánlások tekintetében az egyházak élmezőnye. Tavaly a TOP 10-es körön belül az első 7 helyen nem történt változás 2011-hez képest, ám az összegek látványosan zsugorodtak - az InfoTandem infografikája.

A tavalyi és az azt megelőző rendelkező év összehasonlítását megnehezíti, hogy míg 2011-ben ténylegesen 87 különböző egyházi szervezet jutott ily módon támogatáshoz, addig 2012-re – a törvényi rendelkezések nyomán – mindössze 31 szereplősre szűkült le ez a kör. A befolyó összeg – hasonlóan a civil szervezetekhez – drámai mértékben apadt: a korábbi 4,94 milliárd forintról 3,84 milliárdra mérséklődött. Vagyis az egyházak ebbéli támogatása több mint egymilliárd forinttal zsugorodott. Az érvényesen rendelkezők száma kevésbé szűkült: bő 1 millióról 986 ezerre csúszott vissza.

Forrás és további részletek: http://ado.hu/rovatok/ado/egymilliardos-minusz-az-egyhazi-1-szazalekoknal

Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás

További kutatási eredmények, érdekességek Magyarországról és a világról a ZIPP.hu-n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.