A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2013. máj. 21.

Válogatás az elmúlt hét híreiből (05.21.)

Az elmúlt héten a ZIPP.hu Társadalom és közvéleménykutatás oldalán megjelent hírekből válogattam:

A Randstad globális felmérése azt vizsgálta, hogy munkahely választáskor mik a legfontosabb szempontjai az álláskeresőknek. Eredményeik szerint a potenciális munkavállalók számára nem a magas fizetés a legvonzóbb, hanem az, ha egy állás hosszú távon is biztos megélhetést jelent.
A GFK arról számolt be, hogy évről évre nő Magyarországon a 18-49 évesek körében az internethasználattal töltött idő és egyre inkább a mobil eszközökre tevődik át a világhálón történő kommunikáció. A Magyar Telekom felmérése arra mutatott rá, hogy a hazai internetezők többsége vásárolt már valamilyen terméket vagy szolgáltatást a weben keresztül, továbbá, hogy az online vásárlók jellemzően elégedettek is a webáruházakkal kapcsolatban. 
A CNN hírtelevízió és az ORC közvélemény-kutató intézet az USA-ban az Obama-kormányzatról kérdezte a lakosságot. Mérésük szerint Barack Obama elnök országos támogatottságát a nemrégiben  nyilvánosságra került, illetve újból felmelegített botrányok nem rendítették meg.

Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás

További kutatási eredmények, érdekességek Magyarországról és a világról a ZIPP.hu-n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.