A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2013. jan. 17.

TOP hírek 2012-ben - infografika

A hazai vezető hírportálok a tavalyi évben összesen 170 ezer cikket közöltek, amelyeket több mint 10,5 millió alkalommal lájkoltak az olvasók. Az év “leglájkoltabb” cikke az internetadóról szóló bejegyzés volt, amelyet összesen 40 ezerszer osztottunk meg a vezető portálokon, derül ki abból a felmérésből, amit az IMEDIA médiafigyelő készített és amelyről a SocialTimes.hu számolt be.

Az IMEDIA, Magyarország vezető üzleti médiafigyelője összegyűjtötte a hazai nagy hírportálok 2012-ben publikált cikkeit és rangsorolta őket Facebook lájkok, ajánlások, megosztások, kommentek, mennyiség és a cikkek tartalma szerint. Az elemzés érdekessége, hogy hasonló jellegű adatok először látnak napvilágot.

(Nagyobb méretben való megtekintéséhez klikkelj az ábrára.)


A Social Times portálon ezen a linken működik a LikeSplit nevű alkalmazás, amely segítségével megnézhető, mi rejlik bármilyen URL lájkjai mögött.

Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.