A világ leggazdagabb országai (2014) Gyerekvállalás az EU országaiban: szabadságok és járandóságok - infografika Infografika a 0-8 éves gyermekek médiafogyasztási szokásairól Mámor és Instagram - infografika

Megosztás

2014. szept. 8.

Infografika: ezt várjuk a jövőnktől

Augusztusban a háztartások borúlátóbban ítélték meg kilátásaikat, mint a nyár közepén, az üzleti szféra bizalmi indexe azonban enyhén javult, s így meg tudott kapaszkodni a pozitív előjelű tartományban.
Enyhén erősödő félelem a munkanélküliségtől, a júliusinál pesszimistább vélekedés a saját pénzügyi helyzet és a megtakarítási képesség egy éven belüli alakulását illetően – egyebek mellett e tényezők miatt romlott augusztusban a GKI Gazdaságkutató Zrt. által számított fogyasztói bizalmi index értéke. A háztartások kilátásait tükröző – a megelőző három hónapban gyakorlatilag stagnáló, ám most mínusz 21,9-es szintre süllyedő – mutató kiszámításánál a fentieken túl az ország gazdasági helyzetét érintő kérdésekre adott válaszokat is figyelembe veszik; ezekből a korábbinál számottevően kedvezőtlenebb kép rajzolódott ki.
Az InfoTandem infografikája.


Szerzői jogok és a korrekt információ-felhasználás

További kutatási eredmények, érdekességek Magyarországról és a világról a ZIPP.hu-n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.